OKI MC853dnct - Color A3 MFP 7 inch touch 23/23 ppm Duplex Print/Copy/Scan/Fax

OKI MC853dnct - Color A3 MFP 7 inch touch 23/23 ppm Duplex Print/Copy/Scan/Fax

 

OKI MC853DNCT, 4-I-1-MULTIFUNKSJONSSKRIVER A3/A4 MED STIFTER

KUN KR.  18990,- EKS. MVA & FRAKT

Colour A3 MFP 7 inch touch 23/23 ppm Duplex PrintCopyScanFax USB Gb-lan PCL&PS 935sh on cabinet 1200x600dpi stapler

4-i-1-multifunksjonsskriveren MC853 A3 med fargefunksjon er det perfekte valget for små arbeidsgrupper. Den gir enestående utskriftskvalitet i en kompakt og kraftig enhet. Denne smarte MFP-en har en lav total eierkostnad og gir deg all funksjonaliteten du forventer fra enheter i en høyere prisklasse. Den har automatisk tosidig kopiering, utskrift, skanning og faksing for å gjøre hverdagen enkel, og den optimaliserer hastigheten og strømforbruket for å gjøre enhver mulig besparelse.
Med utskriftshastigheter på opptil 23 spm, 14 sekunder til første utskrift og 16 sekunder til første kopi gir den sikker og intuitiv funksjonalitet som muliggjør enkel og effektiv integrering samt administrering av alle dokumentarbeidsflyter.
MC853 kombinerer påliteligheten til OKIs prisbelønte digitale LED-utskriftsteknologi med nye funksjoner og samme ytelse som dyrere og mer sammensatte kopibaserte enheter. Den sikrer utmerket kvalitet på utskrifter og kopier og har omfattende funksjoner for skanning og dokumentbehandling.
OKIs integrerte åpne plattform (sXP) sørger for at MC853 er selve kjernen i dokumentarbeidsflytene med en brukervennlig, tilpassbar 7 tommers LCD-berøringsskjerm i farger som brukes til å betjene enheten og alle dokumentfunksjoner.
Administrasjon og utskrift av dokumenter er så mye enklere med verktøy som gir deg muligheten til å opprette et fullstendig utvalg av dokumenter internt. MC853 har plass til en rekke papirvekter (opptil 256 g/m²) og -størrelser (fra A6 til 1,3 m banner) med en maksimal papirkapasitet på opptil 2005 ark for større fleksibilitet og intuitiv dokumentbehandlings-teknologi innebygd i enheten.
MC853 gir betydelige kostnadsbesparelser gjennom hele enhetens levetid og kombinerer enestående energieffektivitet med tonerpatroner med høy kapasitet og mange papirbesparende funksjoner. I tillegg kombinerer denne smarte MFP-en fire enheter i én enkelt enhet, som har egenskapene til en skriver, faks, kopimaskin og skanner uten ekstra kostnad.
MC853 gir skarp, rask og nøyaktig LED-skanning og kan brukes til å digitalisere dokumenter tydelig og enkelt. Du kan også skanne direkte til e-post, USB, nettverksmapper og andre plasseringer. Skanneren har eksepsjonell utskriftskvalitet og gir raske utskrifter av høy kvalitet med automatisk dokumentsortering. Og med LDAP får du direkte tilgang til kontakt- og e-postdata fra en eksisterende katalogserver.
MC853 har en tilpassbar 7 tommers LCD-berøringsskjerm med et intuitivt menysystem, forbedrede hjelpefunksjoner og jobbmakrofunksjoner for vanlige handlinger. Få effektiv dokumentstyring med den åpne plattformen (sXP), som gir sømløs integrering av dokumentarbeidsflyt og tredjeparts løsninger samt et utvalg programvare, inkludert Sendys Explorer Lite, ABBYY FineReader Sprint, smartPrintSuperVision og mobile utskriftsløsninger.

 

Telefon: 22643870

Adresse: Bregneveien 4, 2007 Kjeller
Telefon: 22 64 38 70

©2019 by IT-eksperten AS. Orgnr: 887838712