onlinebackup4.jpg

ONLINE BACKUP SOM EN TJENESTE

Vi har sikret bedrifter sine data i mer enn 20 år.

 

SKYKICKS OFFICE 365 ONLINE BACKUP

Alle bedrifter har behov for å sikre data lagret i skyet.

Med SkyKick Cloud Backup kan du umiddelbart gjenopprette tapte data, slik at du har total trygghet uansett hva som skjer. Med inntil 6 backup daglig holder sikkerhetskopien i takt med virksomheten din hele dagen. Skykick Backup oppdager alle gjeldende Office 365-data som er tilgjengelige for sikkerhetskopiering. 


Hvorfor trenger bedriften backup av noe som allerede ligger lagret i skyen ?

  • Hvis en datamaskin får virus så vil virus også automatisk synkroniseres ut i skyen.

  • Hvis filer blir kryptert så blir krypteringen også gjeldende på filene i skyen.

  • Hvis filer og dokumenter blir slettet så synkroniseres denne slettingen også i skyen. 

VEMBU BDR SUITE

Komplett backuløsning for alle behov

De fleste virksomhetene er avhengige av de administrerte tjenesteleverandørene for deres behov for sikkerhetskopiering og katastrofegjenoppretting. Ideelt sett er det et gap mellom kravene fra en tjenesteleverandør og skreddersydde løsninger tilgjengelig i markedet. Derfor har Vembu utelukkende utviklet løsning for sikkerhetskopiering og katastrofegjenoppretting for tjenesteleverandører å tilby administrerte sikkerhetskopitjenester til sine kunder. Med mer enn ti års erfaring med å tilby sikkerhetskopieringsprogramvare for tjenesteleverandører, er Vembu forpliktet til å tilby en enkel og omfattende løsning som kan være til fordel både for sluttkunde og tjenesteleverandørene.

Alt-i-ett-sikkerhetskopiløsning - One-stop-løsning for administrerte sikkerhetskopitjenester. Vembu gir sikkerhetskopiering av hele bildenivået for VMware vSphere, Microsoft Hyper-V og Physical Windows Servere samt stasjonære maskiner. Det gir også sikkerhetskopier av granulært nivå som sikkerhetskopiering av fil / mappe og sikkerhetskopiering av applikasjoner

Telefon: 22643870

Adresse: Bregneveien 4, 2007 Kjeller
Telefon: 22 64 38 70

©2019 by IT-eksperten AS. Orgnr: 887838712