NESTE GENERASJONS TILGANGSKONTROLL

Benytt 2-faktor autentisering til alle dine pålogginger

Hva er tofaktorautentisering?
Veldig enkelt forklart er tofaktorautentisering et ekstra sikkerhetstiltak ment å forbedre sikkerheten til nettstedet / produktet det beskytter. Den består av to forskjellige autentiseringsfaser:


Kontopassordet

En dynamisk generert sikkerhetskode kalt OTP (One Time Password)
Ta for eksempel Google-kontoer. Med tofaktorautentisering aktivert, når du logger på kontoen din fra en ny eller tidligere ubrukt IP-adresse, er passordet den første barrieren. Deretter vil Google sende en SMS eller ringe det registrerte mobilnummeret ditt og sende en 6-sifret kode. Først når du skriver inn koden, får du tilgang til kontoen din.

Inntil du autoriserer PCen din (i hovedsak en bestemt IP-adresse) til å være et kjent tilgangspunkt, må du alltid logge på ved hjelp av disse to trinnene. Når du har godkjent en IP-adresse, er ikke den andre bekreftelseskoden (OTP) nødvendig.

 
 

01

Sikker tilgang for alle sky-apper

Integrer sømløst med ethvert program som støtter SAML 2.0 og sørger for sikker tilgang til topopulære applikasjoner som Office 365, Salesforce, Dropbox og mer. Som lydbasert løsning er det aldri hvilken som helst lokal maskinvare å distribuere eller programvare å oppdatere. Det kan også raskt skaleres for å vokse med IT-behovene dine.

 

Telefon: 22643870

Adresse: Bregneveien 4, 2007 Kjeller
Telefon: 22 64 38 70

©2019 by IT-eksperten AS. Orgnr: 887838712